Parteneri strategici
Parteneri preferati
Parteneri de prestigiu
Furnizori
Afilieri

Partenerii Strategiciai Societatii DONNA MARIA srl asigura, prin competenta serviciilor si calitatea furniturilor inglobate in aplicatiile comune un inalt grad de profesionalism, credibilitate si penetrabilitate pe piata. Pentru partenerii nostri strategici ne constituim in reseller-i, dealer-i si/sau integratori de aplicatii.


 HEWLETT-PACKARD - SUA
 HEWLETT-PACKARD - Romania
 COMPAQ - SUA
  Prin partener Trend srl


 KEITHLEY Instruments.- SUA
 SENSOTEC - SUA
 STANFOED Research Systems - SUA
 s.a.
  Prin partener InterNet srl


 ALCATEL Vacuum Technology - Franta
 MKS Instruments - Franta
  Prin partener Vacuserv srl


parteneri


Partenerii Preferati ai Societatii DONNA MARIA srl asigura coerenta, sinergia si acoperirea competentelor in cadrul proiectelor dezvoltate in consortialitate. Cu partenerii nostri preferati am stabilit Grupurile de firme OnlineSolutions si EuroAdviser. Dintre acestia mentionam cativa care sunt cooperatorii nostri cei mai apropiati:

 CALIGRAF srl - Romania
 ABACUS Business Consulting srl - Romania


parteneri


Partenerii de Prestigiu ai Societatii DONNA MARIA srl sunt aceia cu care am participat la dezvoltarea unor proiect mari, interdisciplinare, si cu a caror parteneriat ne mandrim:

 INSTITUTL CLINIC FUNDENI;
 INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE PENTRU SPORT.


parteneri


Furnizorii de produse si servicii tehnice ai Societatii DONNA MARIA srl au fost selectionati cu grija si testati in timp pe criteriul calitatii si probitatii in afaceri. De aceea noi ii consideram pe furnizorii nostri ca pe adevarati parteneri care contribuie la calitatea serviciilor si produselor noastre.

parteneri


Afilierea la Asociatii Profesionale din domeniul Tehnologiei Informatiei si Comunicatiei este privita de DONNA MARIA srl ca pe o ocazie de a lucra impreuna si de a promova valori tehnice si de afaceri comune, constituind, de fapt, un parteneriat extins.

 Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software
ARIES
 Asociatia Nationala a Industriei de Software si Servicii din Romania
ANIS


Societatea DONNA MARIA srl este membra a unor Grupuri parteneriale de firme care promoveaza domenii specifice ale tehnologiei si managementului.

 Grupul de Promovare a Tehnologiei Informatiei si Internet in Media
OnlineSolutions
 Grupul de Consultanta si Solutii in Management si Tehnologie
EuroAdviser


parteneri
 


Copyright © 2002-2009 Donna Maria. Toate drepturile rezervate.
Designed and powered by OnlineSolutions.